fbpx

Boek Nootgeval

We kregen dit boek toegestuurd en daar besteden we graag aandacht aan! Erg mooi geïllustreerd boek wat handig is bij het uitleggen van een allergie op school, clubs en bij familieleden.

De auteurs schrijven: “Voedselallergieën kunnen een grote impact hebben op het leven van kinderen en hun omgeving. Met dit boek willen wij uitleg geven aan kinderen en hun omgeving over voedselallergieën. Met een paar kleine aanpassingen blijven deuren gewoon geopend. en bieden wij de omgeving rondom het kind een middel om het op een fijne manier dit uit te leggen.” Meer informatie en het boek bestellen kan op: https://voedselnoot.nl/

Nootje en Ko zijn beste vriendjes en spelen vaak samen. Op een dag maken ze samen iets mee waar ze erg van schrikken. Ko wordt ziek door koekjes die Nootje gebakken heeft. Wat is er met haar aan de hand? Waarom wordt Ko zo ziek? En kunnen de twee nog vriendjes zijn nu Ko allergisch blijkt voor iets dat Nootje het liefste eet?

Kinderen, ouders, opa’s, oma’s, leerkrachten en iedereen die dit boek leest, wordt meegenomen in de vriendschap tussen een klein meisje en een eekhoorntje. Op een gepaste, vrolijke en duidelijk manier wordt er uitgelegd wat er aan de hand is als je een voedselallergie hebt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest recente blogs